Fundació Mallorca Literària

  • Casa Museu Llorenç Villalonga

    Casa Museu Llorenç Villalonga

  • Casa Museu Llorenç Villalonga

    Casa Museu Llorenç Villalonga

La Fundació Mallorca Literària és una entitat de referència a Mallorca en relació a la gestió i dinamització del patrimoni literari. Va ser creada pel Consell de Mallorca l’any 1998 per encomanar-li la gestió de les Cases Museu Llorenç Villalonga (1999), Rafel Ginard (2007) i Blai Bonet (encara en projecte, però en funcionament el Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet). En els objectius fundacionals de l’entitat es recull la seva dimensió d’entitat encarregada de la divulgació de la literatura catalana, cosa que desenvolupa a través de d’activitats i projectes culturals que ultrapassen la gestió de les cases.

En aquest marc s’encabeix la iniciativa de la Fundació de representar i incorporar a l’àmbit d’Espais Escrits i el Mapa Literari Català un seguit d’escriptors i escriptores cabdals, que representen algunes de les més essencials aportacions realitzades des de les Illes Balears a la literatura catalana. Per a la incorporació d’aquests veus a la polifònica xarxa del patrimoni literari català, la Fundació Casa Museu ha comptat amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics, a través de subvenció econòmica atorgada l’any 2014.

Entitat

Fundació Mallorca Literària

Adreça

C. Bonaire, 25 · 07350 Binissalem
(Raiguer)

Tel. / Fax

971886014 / 971886014

Web

info@fundaciocasamuseu.cat
http://www.fundaciocasamuseu.cat/

Horari

Per a visites a les diferents seus, consultau els horaris de la Casa Museu Llorenç Villalonga / Casa Museu Pare Ginard / Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet