Siats de natura d’anguila. Bernat Metge i Barcelona

Política i literatura al segle XIV. Viure i escriure en temps convulsos. Dos narradors-conductors i quatre lectors il·lustren la narració amb una lectura dramatitzada de textos. La ruta és fruit de l’assignatura "Bernat Metge i la literatura del segle XIV", del grau de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona. Hi participen els alumnes Pilar Martínez, Hèctor Mellinas, Irene Tetteh i Arnau Vives, i els professors de literatura catalana medieval Joan Santanach i Albert Soler.

  • "Siats de natura d'anguila": Bernat Metge i Barcelona

    "Siats de natura d'anguila": Bernat Metge i Barcelona

Siats de natura d’anguila. Bernat Metge i Barcelona

Punt d’inici

La ruta és un viatge pels racons del barri Gòtic vinculats tant a la vida com a l’obra de l’autor de "Lo somni", que va viure i escriure en uns anys convulsos.

Itinerari

La ruta consta de 12 punts que transcorren pel barri Gòtic de Barcelona.

Distància i accessibilitat

-

Temps aproximat

-

Guiatge

Durant la ruta, dos narradors conductors i quatre lectors il·lustren la narració amb una lectura dramatitzada de textos.

Públic

A tot tipus de públic

Periodicitat/ Horaris

La ruta es va fer el dimarts 2, 9 i 16 de juliol a les 18h

Tarifes

Gratuïta

Per més informació

L’organització de la ruta, que ofereix el Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona (MUHBA), és a càrrec de l’IEC, la Universitat de Barcelona, la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat de Catalunya, la Comissió de Commemoracions de la Generalitat i la Fundació Lluís Carulla.