Els clàssics catalans comencen la gira per diversos clubs de lectura

30-08-2018

Clàssics catalans al vostre club de lectura

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català col·laboren per posar en relleu el valor de les obres de la literatura catalana i fer-les presents als clubs de lectura de les biblioteques públiques. La xarxa del patrimoni literari s'encarrega, a través dels seus socis, de dinamitzar, des del coneixement, la sessió del club de lectura que se'ls demana. 

La valoració de les biblioteques és tant positiva, que aquest 2018 ja és el setè any que es porta a terme el projecte. Les biblioteques públiques valoren, sobretot, la capacitat de comunicació i el gran coneixement de l’obra que tenen els diversos dinamitzadors que condueixen la sessió del club de lectura. 

A continuació podreu veure el llistat de dinamitzacions d'aquest mes de setembre:

· El 17 de setembre a les 19.00 h: Poesia completa, de Blai Bonet, al club de lectura de la biblioteca Marquès d'Olivart de Les Borges Blanques, a càrrec de Sebastià Bennassar.

· El 20 de setembre: La Tieta Claudina, de Prudenci Bertrana, al club de lectura de la biblioteca El Casino de Manresa, a càrrec d'Agnès Prats.

· El 21 de setembre a les 19.00 h: Camí de Sirga, de Jesús Moncada, al club de lectura de la biblioteca de Roquetes, a càrrec de Lurdes Ibarz (Espai Jesús Moncada).

· El 24 de setembre: Maria Rosa, d'Àngel Guimerà, al club de lectura de la biblioteca de Martorell, a càrrec d'Àngels Santacana.