Espai Manuel de Pedrolo

 • Espai Pedrolo. Reproducció del despatx de Calvet, 9 a Bcn. Tots els objectes (taula, llum, cadira, màquina d'escriure, llibre, cendrer, cigarretes) són els originals.

  Espai Pedrolo. Reproducció del despatx de Calvet, 9 a Bcn. Tots els objectes (taula, llum, cadira, màquina d'escriure, llibre, cendrer, cigarretes) són els originals.

 • Espai Pedrolo. Exposició permanent. Castell de Concabella

  Espai Pedrolo. Exposició permanent. Castell de Concabella

 • Espai Pedrolo. Exposició permanent. Castell de Concabella

  Espai Pedrolo. Exposició permanent. Castell de Concabella

 • Castell de Concabella (La Segarra), on està ubicat l'Espai Pedrolo

  Castell de Concabella (La Segarra), on està ubicat l'Espai Pedrolo

 • Mixte sobre tela 120 x 90 de la pintora Mariona Millà ens va regalar quan es va inaugurar l'Espai Pedrolo. Confeccionat per l'exposició q es va fer al Centre Municipal de Cultura dins del marc del 7Lletres "L´Ús de la matèria", l'any 2011

  Mixte sobre tela 120 x 90 de la pintora Mariona Millà ens va regalar quan es va inaugurar l'Espai Pedrolo. Confeccionat per l'exposició q es va fer al Centre Municipal de Cultura dins del marc del 7Lletres "L´Ús de la matèria", l'any 2011

La Fundació Manuel de Pedrolo va començar a caminar legalment l’abril de 2006, actulament està ubicada a l'Espai Pedrolo del Castell de Concabella. Tots els projectes i activitats que contempla la Fundació es desprenen d’aquesta neta i ferma voluntat de rescabalar de l’oblit la vida, l’obra i el pensament de l’autor. D’entre les principals finalitats està la promoció i defensa de la filosofia i ideologia que recull la seva obra i el seu pensament, sense el qual no s’entén ni l’obra ni el context en el qual fou elaborada. Pensament que no és altre que el de la defensa de la independència i voluntat de servei als Països Catalans.

L’Espai Manuel de Pedrolo, inaugurat el febrer del 2015, està integrat per l’exposició permanent Pedrolo, més enllà dels límits, l’arxiu del fons, obert i consultable per als estudiosos, i una sala d’exposicions temporals.

Més informació sobre l'activitat i premis de la Fundació a: https://www.facebook.com/7lletres.premiliterari/

També cal destacar que l'estiu del 2018 es digitalitza la pràctica totalitat de l’obra de Manuel de Pedrolo, 35.000 pàgines de les primeres edicions de l’obra publicada i 40.000 dels seus mecanoscrits, a càrrec de la Càtedra Màrius Torres. Es poden veure en el següent enllaç: http://www.catedramariustorres.udl.cat/materials/biblioteca/_autors/index.php?acr_autor=pedr004

Entitat

Espai Manuel de Pedrolo

Adreça

Castell de Concabella, C. de la font, s/n · 25211 Concabella
(Segarra)

Tel. / Fax

670649937

Web

info@espaipedrolo.cat
http://www.espaipedrolo.cat

Horari

Dissabtes, diumenges i festius, de 10.00 a 14.00 h.
Tancat: 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener, dilluns de Pasqual i l’últim diumenge del mes de juliol.
Entre setmana, visites concertades per a grups. Si hi esteu interessats, sol·liciteu-ne una a castelldeconcabella@gmail.com.

Agenda

Rutes relacionades