Fundació Palau

  • Fundació Palau

    Fundació Palau

La Fundació Palau va posar-se en marxa el mes de maig de l’any 2003 i té com a vocació conservar, exhibir i difondre el fons artístic i documental de Josep Palau i Fabre, del qual destaca sobretot una sala dedicada íntegrament a Picasso on, a més de contemplar la creació del geni en les seves diferents tècniques. Forma part també de la col·lecció permanent una gran sala que abasta tot l’espectre de l’art català del segle XX, així com una sala dedicada a artistes contemporanis.

La Fundació Palau exhibeix de forma permanent part del seu fons artístic, del qual destaca sobretot una sala dedicada íntegrament a Picasso on, a més de contemplar la creació del geni en les seves diferents tècniques, podem comprovar també la relació d’amistat que ambdós van mantenir durant molts anys.

La Fundació Palau organitza exposicions temporals, així com activitats literàries i un festival d’estiu al voltant del llenguatge poètic. També realitza visites i activitats educatives per a les escoles. També ofereix la possibilitat de realitzar rutes literàries i culturals per Caldes d’Estrac per tal de conèixer la població i els vincles de la població amb autors com Verdaguer, Maragall i el mateix Palau.

Entitat

Fundació Palau

Adreça

Carrer La Riera 54 · 08393 Caldes d’Estrac
(Maresme)

Tel. / Fax

937913593

Web

fundaciopalau@fundaciopalau.cat
http://www.fundaciopalau.cat

Horari

Hivern ( de 16/09 al 30/06):
De dimarts a dissabte: de 10.30h. a 14h. i de 16h. a 19h.
Diumenges i festius: de 10.30h. a 14h.
Dilluns no festius: tancat.

Estiu ( del 1/07 al 15/09):
De Dimarts a diumenge: 11 a 14 i de 17 a 20.
Festius: 11 a 14.
Dilluns no festiu: tancat.