Fundació Folch i Torres

  • Fundació Folch i Torres

    Fundació Folch i Torres

La Fundació Folch i Torres és una entitat privada declarada d’interès cultural els objectius de la qual són recollir, conservar i difondre l’obra dels cinc germans Folch i Torres (Manuel, Lluís, Josep M., Ignasi i Joaquim) contribuint així al coneixement de la història literària i artística de la fi del segle XIX i primera meitat del segle XX a Catalunya.
Instal·lada a la població de Palau-solità i Plegamans, on ocupa la planta noble del Castell de Plegamans, la Fundació Folch i Torres disposa d’un museu, un arxiu, una sala d’audiovisuals i una llibreria per tal d’oferir als visitants o estudiosos tota la informació i els recursos que puguin necessitar. El museu mostra, per exemple, l’obra i la vida dels cinc germans Folch i Torres a través d’una exposició permanent dels llibres que van publicar, les revistes que van dirigir i els records més diversos de la seva vida privada.
La Fundació Folch i Torres també promou actes públics, estudis i publicacions relacionats amb l’obra dels germans Folch i Torres.

Entitat

Fundació Folch i Torres

Adreça

C. Castell, 1 . 08184 Palau-solità i Plegamans
(Vallès Occidental)

Tel. / Fax

938644359 – 640052532

Web

arxiu@fundaciofolchitorres.org
http://www.fundaciofolchitorres.org

Horari

Horaris de visita:
Diumenges i festius, de 10h a 13h.
Dies feiners, visites concertades

Agenda

Rutes relacionades