Espai Joan Fuster

 • Interior del Museu Joan Fuster

  Interior del Museu Joan Fuster

 • Interior del museu Joan Fuster

  Interior del Museu Joan Fuster

 • Façana de l'edifici

  Façana del Museu al carrer Sant Josep de Sueca

 • Sessió de treball

  Alumnes a l'Aula Didàctica

 • Fins documental

  Fons documental

L’Espai Joan Fuster està format pel Museu Joan Fuster, el Centre  de Documentació i l'Aula Didàctica de Cultura Contemporània. 

El Museu ofereix una selecció del fons artístic llegat per l'escriptor Joan Fuster (Sueca 1922-1992), amb obra gràfica, pintures, ceràmiques o escultures de Joan Miró, Tàpies, Renau, Alfaro, l'Equip Crònica, Francisco Lozano, Manolo Gil, Joan Ponç, Viladecans, Manuel Boix, Rafael Armengol, Artur Heras, Manuel Safont, Anzo, Antonio Saura, Joaquim Michavila, l'Equip Realitat i d'altres. Paral·lelament, diversos documents personals de Joan Fuster –manuscrits, llibres cartes, notes de treball, fotografies, originals de la seua obra, etc.— i fotografies permeten resseguir la trajectòria vital, literària i cívica de l'extraordinari assagista.

El Museu amb el Centre de Documentació i l'Aula Didàctica de Cultura Contemporània, forma l'Espai Joan Fuster. El conjunt està situat en un àmbit de gran valor visual i arquitectònic, dos edificis modernistes de primers del segle XX, obra de l'arquitecte Bonaventura Ferrando. A l'Espai Joan Fuster també es realitzen exposicions, activitats culturals i diversos tallers impartits a l'Aula Didàctica de Cultura Contemporània.
A més, a la pàgina web www.espaijoanfuster.org es mantenen actualitzats els continguts de la programació cultural i s’ofereix una descripció detallada dels tallers dissenyats per a cada etapa educativa.

Entitat

Espai Joan Fuster

Adreça

C. Sant Josep 8-10 · 46410 Sueca
(Ribera Baixa)

Tel. / Fax

666503607

Web

espaijoanfuster@espaijoanfuster.org
http://espaijoanfuster.org/

Horari

Es pot contactar amb el Centre Documental Casa Joan Fuster fent una telefonada al 666503607, o escrivint a espaijoanfuster@espaijoanfuster.org | El Museu Joan Fuster disposa del següent horari de visites: 

DE GENER A ABRIL I D'OCTUBRE A DESEMBRE:
De dimarts a diumenge, de 10:00 a 13:30
Divendres i dissabte, de 16:00 a 20:00
Dilluns tancat

DE MAIG A JUNY:
De dimarts a diumenge, de 10:00 a 13:30
Divendres i dissabte, de 17:00 a 21:00
Dilluns tancat

TIPUS DE VISITES
• Col·lectives guiades (amb reserva prèvia per a grups de 10-25 persones)
• Escolars guiades i tallers didàctics (amb reserva prèvia: Primària, ESO, Batxillerat i Cicles formatius)
• Individuals

Agenda

Rutes relacionades