Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet

  • Casa Blai Bonet, en construcció

    Casa Blai Bonet, en construcció

El Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet és un espai d’exposició, arxiu i biblioteca depenent de la Casa Museu Blai Bonet. El projecte ha estat desenvolupat per la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet (Consell de Mallorca), amb la col•laboració imprescindible de l’Ajuntament de Santanyí, que acull el centre en les seves dependències municipals, i dels hereus de Blai Bonet, que han cedit el llegat de l’escriptor perquè pugui ser catalogat i consultat en aquest arxiu. El Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet està ubicat en la segona planta de la Casa de Cultura Ses Cases Noves de Santanyí (c/ Bisbe Verger, s/n) i ofereix serveis diversos:


- Visita a l’exposició i guiatge de visites concertades per a grups

- Arxiu i consulta del llegat de Blai Bonet

- Documentació entorn a la figura de Blai Bonet i la poesia contemporània.

- Dinamització a través d’activitats per a públic general (recitals, conferències, cursos, rutes literàries)

- Activitats educatives per a grups de primària, secundària i adults.


Aquest centre constitueix la seu transitòria de la futura Casa Museu Blai Bonet, que el Consell de Mallorca té en projecte a la que fou la casa de l’escriptor, al carrer de Palma, 74, de Santanyí.
Es tracta d’un espai icònic, un domicili que sempre va tenir les portes obertes als creadors del seu temps i en el qual Bonet féu tertúlia amb molts escriptors i artistes, companys de generació: Miquel Àngel Riera, Damià Huguet, Jaume Vidal Alcover...
 

La Casa Museu Blai Bonet forma part de la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet, creada pel Consell de Mallorca per gestionar les cases museu d’aquests tres autors i promoure la seva difusió i estudi.

Entitat

Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet

Adreça

C. Bisbe Verger, s/n (davant del 50). 2ª planta · 07650 Santanyí (Mallorca)
(Migjorn)

Tel. / Fax

971163104

Web

bonet@fundaciocasamuseu.cat
http://www.fundaciocasamuseu.cat

Horari

Matins: de dimecres a dissabte de 10 a 14h
Dimecres, de 17 a 20h
diumenges i festiu tancat
Tancat per vacances: Del 24 de desembre a l’1 de gener