Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent. Universitat de Girona

 • Façana exterior de la Facultat de Lletres. Arxiu Universitat de Girona.

  Façana exterior de la Facultat de Lletres. Arxiu Universitat de Girona.

 • Claustre de la Facultat de Lletres. Foto: Mariàngela Vilallonga. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

  Claustre de la Facultat de Lletres. Foto: Mariàngela Vilallonga. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

 • Seu de la Càtedra de Patrimoni Literari. Foto: Anna Perera. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

  Seu de la Càtedra de Patrimoni Literari. Foto: Anna Perera. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

 • Claustre de la Facultat de Lletres. Foto: Anna Perera. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

  Claustre de la Facultat de Lletres. Foto: Anna Perera. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

La Càtedra va ser creada l’any 2004 i compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona, des de 2013 de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i des de 2015 de l’Ajuntament de Figueres. Té la seva seu a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona.

La Càtedra té com a objectius principals promoure els estudis sobre patrimoni literari i perpetuar l’obra i memòria dels escriptors que li donen nom, a través de jornades de treball, seminaris, cursos, estudis i publicacions, destinats a contribuir a la divulgació d’una obra literària feta a l’ombra dels clàssics.

També promou estudis sobre la relació entre literatura i territori. Gràcies als convenis de col·laboració que manté amb diverses institucions i ajuntaments, la Càtedra ha creat més d’una vintena d’itineraris literaris, alguns dels quals es poden consultar al web www.patrimoniliterari.cat/itinerari.

Entitat

Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent. Universitat de Girona

Adreça

Universitat de Girona. Facultat de Lletres. Plaça Ferrater Mora, 1 · 17004 Girona
(Gironès)

Tel. / Fax

972418960

Web

dir.cmaa@udg.edu
http://www.udg.edu/cmaa