Itinerari literari a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona: "La casa de la literatura"

La Càtedra M. Àngels Anglada ofereix un itinerari literari per la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, amb aturades als punts literaris triats per a llegir textos dels autors seleccionats, en relació estreta amb la casa.
La Facultat de Lletres és la seu de la Càtedra i és la casa de la literatura per excel·lència, no només s’ensenya literatura a les seves aules, sinó que s’hi conserven llegats d’escriptors, hi ha escriptors que hi donen classe, hi han passat molts escriptors per les seves aules, que hi han deixat empremta, ha estat matèria literària en algunes ocasions.

 • Estudiants llegint al Claustre de la Facultat de Lletres. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

  Estudiants llegint al Claustre de la Facultat de Lletres. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

 • Claustre de la Facultat de Lletres. Foto: Anna Perera. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

  Claustre de la Facultat de Lletres. Foto: Anna Perera. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

 • Plaça de Sant Domènec vista des de la Facultat de Lletres. Foto: Anna Perera. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

  Plaça de Sant Domènec vista des de la Facultat de Lletres. Foto: Anna Perera. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

 • Itinerari literari “La casa de la literatura”. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

  Itinerari literari “La casa de la literatura”. Arxiu Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

Itinerari literari a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona: "La casa de la literatura"

Punt d’inici

Plaça Ferrater Mora, Girona

Itinerari

- Plaça Ferrater Mora, - Vestíbul, - Claustre de Sant Domènec, - Rètols d’entrada a l’edifici de despatxos, - Sala de Graus, - Mural, - Terrassa cantonera del tercer pis, - Aula C3, - Pati del pou

Distància i accessibilitat

La ruta es desenvolupa tota a l’interior de l’edifici de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona. Accessible per tot tipus de públic.

Temps aproximat

1 hora i mitja

Guiatge

Pot ser lliure i guiada

Públic

Tot tipus de públic.

Periodicitat/ Horaris

Contactar amb la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent. Telèfon: 972418960 a/e: dir.cmaa@udg.edu

Tarifes

Contactar amb la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent. Telèfon: 972418960 a/e: dir.cmaa@udg.edu

Publicacions

La casa de la literatura. A cura d’Esther Fabrellas, Francesca R. Uccella i Mariàngela Vilallonga. Girona: Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent, 2011.

L’itinerari és disponible a les llibreries.