Guillem Viladot, polièdric

Guillem Viladot, polièdric

L’exposició itinerant “Guillem Viladot, polièdric”, ha estat concebuda per Joan Puig Ribera amb motiu del centenari del naixement de Guillem Viladot (Agramunt 1922 – Barcelona 1999). L’exposició consta de 7 plafons a través dels quals s’explica la figura i l’obra de l’autor i està estructurada a partir dels apartats següents: “Un infant de Riella”, “Aprenentatge i descobertes”, “Descoberta de la poesia visual”, “Estrena literària”, “La poètica dels objectes” i “L’escriptor ponentí universal”.

Itinerància

Existeixen diverses còpies de l'exposició, que es fan itinerar de manera simultània des de la Institució de les Lletres Catalanes i Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Per a les biblioteques públiques, el sistema d’itinerància depèn de les respectives centrals territorials de biblioteques. Les centrals informaran de com i quan demanar-la.

Com demanar l’exposició a la Institució de les Lletres Catalanes

Totes les entitats culturals que estiguin interessades a acollir l’exposició poden sol·licitar-la. La ILC disposa d’una còpia. Disponible per itinerar a partir del mes de juliol del 2022.

Per més informació: https://cultura.gencat.cat/ca/temes/commemoracions/2022/anyguillemviladot/recursos/exposicio-guillem-viladot-poliedric/