Objectius

Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català és una associació privada sense ànim de lucre, constituïda l’any 2005 amb l'objectiu d'articular els projectes de custòdia, recerca i difusió del llegat tangible i intangible dels escriptors clàssics de la literatura catalana, i vertebrar el patrimoni literari català a través de les institucions que el vetllen i en promouen la lectura i els estudis.

Els objectius específics són
  1. Coordinar, assessorar i oferir serveis a les iniciatives de gestió del patrimoni literari dels associats
  2. Estimular la recerca i l'intercanvi de coneixament del patrimoni literari
  3. Promoure la presència de la literatura a les aules i la qualitat en les propostes educatives
  4. Comunicar i difondre les activitats dels nostres associats
  5. Establir relacions amb entitats afins per ampliar la xarxa d'associats en l'àmbit de parla catalana i internacionalitzar la xarxa
Estatuts

Els estatuts d'Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català van ser aprovats el dia 29 d’abril de l’any 2005, segons consta a l'acta fundacional signada per: Josepa Llopis i Bover de la Fundació Joan Brossa; Anna Aguiló i Miquel de la Fundació Josep Pla; Montserrat Comas Güell de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer; Eduard Vallès i Pallarès de la Fundació Palau; Olívia Gassol i Bellet del Centre de Documentació i Estudis de Salvador Espriu; i Carme Torrents i Buxó de la Casa Museu Verdaguer.

Estatuts de l'associació (PDF)
Descarregar