XX Assemblea General de Socis d’Espais Escrits

01-03-2021

XX Assemblea General de Socis

L'1 de març de 2021 ha tingut lloc la celebració de la XX Assemblea General de Socis d'Espais Escrits. En el transcurs de l'assemblea, virtual, els socis han aprovat la memòria i la comptabilitat del 2020, així com el pla de treball i pressupost del 2021, que inclou propostes innovadores com les píndoles formatives per als socis, el viatge literari a les Gavarres o la creació d'un espectacle amb textos literaris sobre la mort i el dol. I projectes continuistes com els clubs de lectura i la renovació constant del Mapa Literari Català, entre d'altres.

Cal destacar la renovació de la Junta Directiva: Anna Aguiló, directora de la Fundació Josep Pla, deixa la presidència d'Espais Escrits. Teresa Costa, de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro amb la ruta Rodoreda Romanyà, deixa la tresoreria i Judith Barnés, de la Fundació Brossa, plega com a vocal. A totes elles agrair-los la gran tasca dins l'associació. La nova presidenta serà Glòria Bordons, de la Fundació Brossa, la tresoreria la passarà a ocupar Teresa Macià del MUHBA Vil·la Joana i Montse Caralt de la Fundació Miquel Martí i Pol entra com a vocal.

Per últim, en la presentació i acceptació de nous socis, comentar que hi ha hagut dues baixes: Gabriel Ferrater (Ajuntament de Sant Cugat) i Prudenci Bertrana (Ajuntament de Girona). I s'han incorporat tres nous socis: Lola Anglada (Museu Romàntic Can Llopis. Consorci del Patrimoni de Sitges), Montserrat Abelló (Institut Antoni Martí i Franquès) i Prudenci Bertrana (Biblioteca de la Universitat de Girona i Càtedra Víctor Català d'Estudis sobre el Modernisme de la UdG), passant a ser 102 associats.