XVIII Assemblea General de Socis d'Espais Escrits

12-03-2019

Assemblea

Dilluns, 11 de març de 2019 vam celebrar la XVIII Assemblea General de Socis d'Espais Escrits a l'Institut d'Estudis Catalans, Barcelona. Al llarg del matí es va aprofitar per repassar la memòria d'activitats del 2018 i presentar el pla de treball del 2019, amb els corresponents comptes. A més, es va comptar amb un espai perquè els socis poguessin opinar i aportar idees per fer créixer la xarxa. També es van presentar els nous socis:

Bel Graña en nom de l'Espai Betúlia de Badalona va presentar a Joan Argenté i Carme Guasch.
L'Àngel Madrià representant l'Editorial Gavarres va donar a conèixer Miquel Pairolí i la ruta literària per Quart que organitzen anualment.
Muntsa Abad de la Biblioteca Pare Fidel Fita d’Arenys de Mar va presentar a Fèlix Cucurull.
Dolors Saumell, directora de la Biblioteca de Tarragona, ens va  presenta la ruta Eduard Toda a Escornalbou
També es va aprofitar per donar la benvinguda als autors que vetlla directament la Institució de les Lletres Catalanes, gràcies a un acord del 2014 amb Espais Escrits. Aquest any incorporen: Teresa Pàmies, Clementina Arderiu i Josep Carner. 
I es comenta que la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, que vetlla Joan Oliver al Marquet de les Roques, passa a ser soci protector.
Es dona de baixa Ramon Llull i Bernat Metge, representats per la Fundació Carulla des del 2011.

Per tant, passem a ser 99 socis. 

Abans de començar l'assemblea vam tenir l'oportunitat de visitar l'exposició de la Biblioteca de Catalunya El noble esforç: l'herència dels trobadors a Catalunya, a càrrec de la comissària Anna Gudayol.

L'assemblea en imatges.