Nadal als centres literaris

16-12-2019

Nadal

Els centres literaris associats a Espais Escrits proposen diverses activitats per viure les festes de Nadal literàriament. Hi ha propostes durant tot el mes de desembre, tant per a un públic infantil i familiar com adult.

Els més menuts poden anar a la Masia d’en Cabanyes a buscar i pintar tions, així com a la Institució Pública Antoni M. Alcover a escoltar Els contes de Nadal de na Catalina Contacontes. També la Fundació Palau ofereix una sessió de contes nadalencs Escudella de contes. Una altra activitat infantil és que la organitza la Biblioteca Museu Víctor Balaguer: El misteri de Nadal al Museu Balaguer i la Fundació Josep Pla l’activitat Ens divertim llegint. Per últim, la Fundació Mallorca literària ens proposa una ruta literària on, potser, trobarem l’Home dels Nassos.

Si voleu gaudir de concerts de Nadal, la Fundació Palau ens proposa Prec de Nadal i la Biblioteca Museu Víctor Balaguer un concert d’arpes.

A més, com ja és habitual, la Fundació Josep Pla exposarà durant aquetes festes un pessebre tradicional i el 21 de desembre oferirà una jornada de portes obertes. També té a punt l’activitat La diabòlica il·lusió d’escriure.

Podeu consultar totes les activitats a l’apartat agenda, del web d’Espais Escrits.