El Mapa Literari Català en forma d'espectacle

30-06-2019

Invitació

Coincidint amb la renovació del web del Mapa Literari Català (mapaliterari.cat) s'està treballant en l'espectacle literari Espais Enllà. Els clàssics de la literatura catalana en un clic, per tal de donar a conèixer d'una forma atractiva i amena totes les potencialitats del web.

L'assaig general es va fer el dijous dia 7 de juny de 2018 a les 7 h del vespre a Vil·lajoana. Casa Verdaguer de la Literatura.

Espais Enllà. Els clàssics de la literatura catalana en un clic
És un espectacle poètic en que una dona emprèn un viatge a través de textos que descriuen espais de la geografia dels Països Catalans i de més enllà. Espais reals, interiors o imaginaris. L’actriu utilitza com a suport el Mapa Literari Català, una eina que uneix literatura i paisatge i ens acosta més d’un miler i mig d’espais literaris creats a partir de la mirada i l’univers creatiu dels grans autors de la nostra literatura. 

L'espectacle és present en tots els cursos de formació que organitzem conjuntament amb el Departament d'Ensenyament.
Aquest 2019 també es podrà veure a;

· Biblioteca de Tordera: 10 de juliol
· Biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d'Aro: 12 de juliol
· Casa Museu Llorenç Villalonga, Binissalem (Mallorca). Dins unes jornades de formació dedicades als professors de català d'arreu del món (Institut Ramon Llull): 18 de juliol
· Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet, Santanyí (Mallorca). Dins el cicle La lluna en vers:  19 de juliol
· Biblioteca de La Bisbal d'Empordà: el 13 d'agost
· L'Obra CUltural Balear de Palma: el 29 d'agost

Arxius adjunts: