Els clàssics catalans a les biblioteques

08-04-2019

Els clàssics catalans a les biblioteques

Per vuitè any consecutiu, i gràcies a la bona acollida de les biblioteques, iniciem el projecte Clàssics catalans a les vostres biblioteques. Un projecte del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català per posar en relleu el valor de les obres de la literatura catalana i fer-les presents als clubs de lectura de les biblioteques públiques. Des d'Espais Escrits i els seus centres literaris associats ens ocupem de cercar a un especialista de l'obra en qüestió perquè dinamitzi una sessió del club de lectura. Més informació AQUÍ.
 

A continuació podreu veure el llistat de dinamitzacions d'aquest any 2019:

· Passat festes, de Joan Brossa a la biblioteca de Torroella de Montgrí. El 24 d'abril a les 19 h, a càrrec d'Ester Xargay (Fundació Joan Brossa).

· L'auca del Senyor Esteve, de Satiago Rusiñol a la biblioteca de Gironella. El 30 d'abril a les 18 h, a càrrec de Vinyet Panyella (Consorci del Patrimoni de Sitges).

· Les Closes, de M. Àngels Anglada a la biblioteca de la Selva del Camp. El 7 de juny a les 20 h, a càrrec d'Anna Parera (Càtedra del Patrimoni Literari, UdG).

· La fam, de Joan Oliver a la biblioteca Municipal l'Ateneu d'Esparreguera. El 26 de setembre a les 18.30 h, a càrrec d'Anton Carbonell (Col·lectiu Pere Quart).

· Feliçment, jo sóc una dona, de M. Aurèlia Capmany a la biblioteca Jaume Marquè i Casanovas de Sils. El 17 d'octubre a les 19 h a càrrec de Bel Graña (Espai Betúlia).

· Quan érem refugiats, de Teresa Pàmies a la biblioteca Vilapiscina i la Torre Llobeta de Barcelona. El 26 de novembre a les 11.30 h, a càrrec de Montse Barderi (comissària de l'Any Teresa Pàmies. Institució de les Lletres Catalanes).

· Quan érem refugiats, de Teresa Pàmies a la biblioteca Clarà de Barcelona. L'1 d'octubre a les 19h, a càrrec de Montse Barderi (comissària de l'Any Teresa Pàmies. Institució de les Lletres Catalanes).

· Feliçment, jo sóc una dona, de M. Aurèlia Capmany a la biblioteca Joan Triadú de Vic. El 5 de desembre a càrrec de Bel Graña (Espai Betúlia).

· Testament a Praga, de Teresa Pàmies a la biblioteca de Falset. El 13 de desembre a les 20 h, a càrrec de Montse Barderi (comissària de l'Any Teresa Pàmies. Institució de les Lletres Catalanes).