Descobreix el patrimoni literari català en el marc de les JEP 2019

04-09-2019

JEP 2019

Coincidint amb les Jornades Europees de Patrimoni que aquest any se celebren l'11, 12 i 13 d'octubre, s'obre una gran oportunitat per descobrir i conèixer el ric patrimoni literari català. A través de visites guiades o teatralitzades, jornades obertes a centres literaris i rutes literàries, entre d'altres, us convidem a descobrir i viure el patrimoni literari català en primera persona. 

Durant aquests tres dies podeu aprofitar per, gratuïtament, visitar la Fundació Josep Pla, el Museu del Cau Ferrat, la Fundació Privada Guillem Viladot o la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, ja que oferiran jornades de portes obertes.
També assistir a visites guiades al jardí de Mercè Rodoreda a Romanyà, al Museu del Cau Ferrat de Sitges, al Museu d'Interpretació Manuel de Cabanyes de Vilanova i la Geltrú o a l'exposició La presència del Prado a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer també situada a Vilanova i la Geltrú. A més d'una visita teatralitzada sobre Víctor Català, a la Capella de Santa Reparada de Cinclaus.
Per últim, també hi ha la possibilitat de conèixer diverses rutes literàries: la ruta Josep Pla a Ullastret i a Cap Roig, la ruta literària Ramon Muntaner a Peralada, la ruta Perla de poetes a Caldes d'Estrac i el Passeig literari per l'Escornalbou d'Eduard Toda.

Les Jornades Europees de Patrimoni se celebren arreu d'Europa. Són un esdeveniment obert a tothom i totes les activitas que s'ofereixen són gratuïtes.

Pots consultar totes les propostes a l'agenda d'Espais Escrits: divendres dia 11, dissabte dia 12 i diumenge dia 13.