Agenda

Visita guiada gratuïta a Insula Lux d’Antoni Taulé

07-09-2019 | A les 11.00 h
Fundació Palau, Caldes d'Estrac

Endinsar-se al món Taulé vol dir dues coses: conèixer les arquitectures del silenci i donar un tomb per un nou relat de la historia de l’art.  T’atreveixes?

Us esperem dissabte 7 de setembre a les 11h a la primera visita guiada (gratuïta) de l’exposició Insula Lux d’Antoni Taulé.

Idiomes: català i italià.

Taulé ha interpretat a més de 50 pintors, de Munch a Malevitx, de Rossetti a De Kooning, del Greco a Modigliani,… també a Goya, Velázquez, Picasso, Van Dongen i Bacon. Per a servir-se de la força interpretativa d’aquests creadors, Taulé aïlla un element de la seva obra i el situa en un mon de transició que no pot deixar a l’espectador indiferent.

El “museu imaginari” es complementa amb una bona mostra de fotografies. Taulé ha fet ús de la fotografia com a element preparatori de les seves pintures però des de fa un temps que han adquirit autonomia pròpia. Recentment aquesta autonomia s’ha vist subratllada per un perfeccionisme constant que es tradueix en retocs a l’oli sobre les impressions fotogràfiques. Tota una nova manera de fer.