Agenda

Sant Jordi a la Fundació Palau

24-04-2021 | A les 12.00 i a les 13.00 h
Fundació Palau, Caldes d'Estrac

El 24 d’abril la Fundació Palau celebra, en col·laboració amb l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, la Diada de Sant Jordi organitzant dues activitats.

A les 12h oferim una visita guiada a les dues sales de l’exposició permanent. ‘Un pare pintor i un fill poeta’ renovada el febrer del 2020 i ‘Estimat Picasso’. Una bona manera de celebrar aquest dia tant especial. Gaudireu d’un guia que a banda de parlar d’art també us explicarà les anècdotes i històries que amaga cada obra.

A les 13h espectacle ‘El romanç de les històries naturals’ a càrrec de Carles Belda. L’actuació tindrà lloc a l’esplanada de Can Muntanyà (sobre de la Fundació Palau), a l’aire lliure.


Tant la visita guiada com l’espectacle son d’entrada lliure i és imprescindible inscriure’t al telèfon o mail de la fundació (93 791 35 93 o fundaciopalau@fundaciopalau.cat) ja que l’aforament és limitat.

La Fundació seguirà els protocols de protecció per evitar el contagi del covid19, per tant, l’ús de la mascareta és obligatori en espais oberts i tancats.