Agenda

‘Rondar els marges’

16-03-2019 | A les 17.00 h
Fundació Joan Brossa, Barcelona

Taller de creació artística col·lectiva en què es farà un recorregut creatiu i personal des de la paraula fins a l’expressió visual. Partint de l’exposició “Art i Follia. Joan Obiols i Vié, psiquiatre i humanista”, descobrirem artistes singulars situats als marges de l’art, persones amb la capacitat d’enderrocar els murs del dolor i l’estigma a través de la llibertat creativa. L’art neix de les relacions, de les emocions i, potser sense adonar-nos-en, ens acompanya tota la vida. La creació artística és una forma d’experiència que ens permet connectar, conèixer, expressar i aprendre, és un instrument d’inclusió que dissol els murs que aixequem diàriament. Al taller, explorarem els límits per donar un pas més enllà i que l’art sigui una veritable eina de transformació personal.

L’activitat serà conduïda per Clàudia Torner, coordinadora del programa ‘Apropa Cultura’, que treballa per la inclusió social a través de l’art, i Ariadna Martí, impulsora del projecte ‘Entranya’ que promou processos de transformació a través de l’expressió artística i la dansa. Totes dues són educadores de l’Associació Susoespai, centre de creació artística i salut mental.

Per tal d’assistir a aquesta activitat, que tindrà lloc a la seu de la Fundació, cal reservar plaça enviant un correu a mcanelles@fundaciojoanbrossa.cat o trucant al telèfon 93 458 99 94. L’activitat té un cost de 4€ per assistent que caldrà pagar en efectiu abans de començar. LES PLACES SÓN LIMITADES.

  • Taller

    Taller