Agenda

Racons furtius pel Burjassot d’Estellés

24-03-2018 | A les 10.00 h
Estació de metro Burjassot

El pròxim dissabte 24 de març hi haurà una ruta literària dedicada a la figura del poeta Vicent Andrés Estellés. L’eixida serà en l’estació de metro Burjassot a les 10.00 h.

L’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Burjassot organitza  Racons furtius, una ruta per espais i llocs especials de Burjassot. Aquesta ruta única i diferent de la ruta Estellés per Burjassot planteja un recorregut a peu per Burjassot a través dels poemes i les memòries del poeta en indrets diferents o poc coneguts en relació a la poètica estellesiana. Anècdotes i punts interessants en un recorregut engrescador i fresc. Comptarem amb el guiatge d’Isabel i Vicent Anyó, l’historiador Robert Blanes o el mestratge de Joan Alabau de l’associació Amics de Sant Roc, a més de gaudir, en els punts de cançons interpretades en directe per Pau Miquel Soler (del grup Arthur Caravan) o de la cantautora Maria Faubel.

La ruta anirà de la Vil·la senyorial de Sant Josep al Castell de Sant Joan de Ribera, on podrem visitar la torre del castell i gaudir de les vistes que ofereix,  passant per l’insòlit forn de la “trabucà”, entre d’altres.

Per finalitzar hi haurà un dinar en honor a Estellés amb plats de cuina valenciana.

Cal concertar l’assistència. Informació i reserves a l’a/e aviva@ayto-burjassot.es o al telèfon 666 46 92 73.

Més informació al web: www.burjassot.org/aviva, www.burjassot.org/25vae/, a l’a/e d’Aviva Burjassot aviva@ayto-burjassot.es o al telèfon 666 46 92 73.

  • Estellés: 25 anys sense el poeta

    Estellés: 25 anys sense el poeta