Agenda

Presentació del còmic "Narcís Monturiol i les pedres de l'infern", de Sebastià Roig i Toni Benages

04-12-2017 | A les 19h
Espai Betúlia

Presentació de la novel·la gràfica Narcís Monturiol i les pedres de l’infern, de Sebastià RoigToni Benages i Gallard. Editorial MALES HERBES.
Col·labora: Llibreria Saltamartí

Es tracta d’una novel·la gràfica d’aventures situada al Cadaquès del segle XIX, realitzada pel tàndem Sebastià Roig i Toni Benages, el creadors de Les extraordinàries aventures de Francesc Pujol.

Sebastià Roig (Figueres, 1965) és l’autor de Dr. Portlligat, un one-shot dibuixat per David Ayén el 2004. També ha publicat alguna novel·la de sèrie zeta —sovint amb Salvador Macip— i estudis sobre els còmics, la ciència-ficció i el fantàstic.

Toni Benages i Gallard (Badalona, 1970). Director del Crypshow Festival, dibuixant, il·lustrador, cartellista... Autor dels àlbums Total Wars (Scifiworlds Comics, 2011) i Las manos en los bolsillos, amb guió de Pablo Herranz (Edicions de Ponent, 2006). Dibuixa a Scifiworld i a la Revista Xiulit. Promotor de la revista La Cripta (2012), entinta l’àlbum de Rubén Pellejero i Christoper The long and winding road (Kenneseditions, 2016) i col·labora amb David González en el programa This is not another freaky TV Show.