Agenda

Presentació d’Estellés: 25 anys sense el poeta

22-03-2018 | A les 19.00 h
Casa de Cultura de Burjassot

El pròxim dia 22 de març a les 19.00 h es farà la presentació del cartell d’activitats en honor a la memòria del poeta Vicent Andrés Estellés anomenada Estellés: 25 anys sense el poeta. #25VAE

L’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Burjassot presentarà el cartell d’activitats en memòria del gran poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés (#25VAE) a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot.

El calendari 2018 d’activitats en homenatge a la memòria del poeta, inclou la ruta literària Racons furtius pel Burjassot d’Estellés, l’exposició Vicent Andrés Estellés: de la imatge a la paraula, de la paraula a la imatge, amb escrits originals del poeta, el projecte mapa visual #AcíesticVAE on s’inclourà imatges de tot el món en relació a l’obra estellesiana, el contacontes dirigit als centres educatius Estellés en minúscula, l’actuació musical en homenatge al poeta, a càrrec de la Banda Juvenil de  l’Agrupació Musical Les Sitges de Burjassot o la representació teatral  Oratori de Josep Ribera a Nàpols, obra teatral de Vicent Andrés Estellés, a càrrec de l’associació teatral Paraules i Dones, entre d’altres activitats programades al llarg de l’any.

Hi haurà un vi d’honor i la representació artística del Bolero de l’Alcúdia, amb lletra de Vicent Andrés Estellés, a càrrec del Taller de danses Bassot, de Burjassot.

Més informació al web: www.burjassot.org/aviva, www.burjassot.org/25vae/, a l’a/e d’Aviva Burjassot aviva@ayto-burjassot.es o al telèfon 666 46 92 73.

  • Estellés: 25 anys sense el poeta

    Estellés: 25 anys sense el poeta