Agenda

Obertura del cicle de diàlegs ‘Al marge de l’art i la follia’

17-12-2018 | A les 19.00 h
Fundació Joan Brossa (C/ La Seca, 2, baixos. 08003, Barcelona)

Conversa entre Cabosanroque (Laia Torrents i Roger Aixut) i Josep Santacreu (Fundació Josep Santacreu) en el marc de l’exposició temporal Art i follia. Joan Obiols Vié, psiquiatre humanista.

Aquesta exposició planteja, a partir del fons personal del psiquiatre Joan Obiols Vié, la dicotomia entre la creació artística i la malaltia mental. La mostra presenta una col·lecció de dibuixos d’Art Brut i de fotografies de malalts mentals així com una selecció del fons personal de la família Obiols que contextualitza les circumstàncies històriques i l’activitat cultural duta a terme a casa seva a més d’un recull d’algunes obres importants de la seva pinacoteca particular.

En aquest context, proposem una conversa sobre creació artística i discapacitats diverses a partir de les experiències d’un col·lectiu artístic, Cabosanroque, i d’una Fundació que treballa amb col·lectius amb diversitats funcionals i creació artística.

Per tal d’assistir a aquesta activitat, cal reservar plaça enviant un correu a mcanelles@fundaciojoanbrossa.cat o trucant al telèfon 93 458 99 94. L’activitat és gratuïta. LES PLACES SÓN LIMITADES.

  • Diàleg

    Diàleg