Agenda

La cuina del Tradicionari. Presentació del llibre amb receptes de Miquel Calent i Tomeu Arbona

23-01-2020 | A les 19.00 h
Centre Artesà Tradicionàrius (plaça d'Anna Frank, s/n.. Barcelona)

“La cuina del Tradicionari” és una revisió del calendari folklòric en clau gastronòmica que pretén abraçar els continguts específicament alimentaris i culinaris del llegat de Ginard (recopilacions relatives a productes i elaboracions, sovint en relació a esdeveniments rituals o celebracions marcades en el calendari) i posar-los en relació amb la cuina actual. No es tracta d’un llibre més de receptes, sinó que combinant els continguts del Calendari folklòric amb les creacions culinàries dels dos xefs, Tomeu Arbona i Miquel Calent pretén delectar-nos amb elaboracions que parteixen de l’arrel i s’enlairen a l’altar dels sabors més actuals.
A càrrec de Amadeu Carbó, Miquel Calent i Carme Castells.

Lloc: Centre Artesà Tradicionàrius (plaça d'Anna Frank, s/n.. Barcelona)
Organitzat: Federació Foguerons Sa Pobla a Gràcia