Agenda

Itinerari literari: "Vilabertran"

23-11-2019 | A les 10.00 h
Parc de la Font, Vilabertran

Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català, en col·laboració amb la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent, ha programat una visita guiada a l'itinerari literari Vilabertran, que tindrà lloc el proper dissabte 23 de novembre a les 10.00 hores, en el marc del curs "El patrimoni literari, un recurs educatiu". El punt de trobada serà al Parc de la Font de Vilabertran.

El guiatge del recorregut anirà a càrrec del Dr. Francesc Montero, autor de la presentació, el guió i la selecció de textos de l'itinerari juntament amb Marta Callavé i Carles Masoliver.

Vilabertran va ser publicat per la Càtedra de Patrimoni Literari l'any 2017 i constitueix el volum 15 de la col·lecció d'itineraris literaris autoguiats. El recorregut va més enllà dels espais emblemàtics i la visita del poble de Vilabertran. Ens convida a fer un passeig sobre paraules i llocs, deixant-nos endur per textos que arriben de temps remots i de llegenda fins al passat més recent. Al capdavall, a gaudir de la comunió entre la literatura i el paisatge.