Agenda

Inauguració de l’exposició temporal ‘Joan Brossa. Poeta de la revolta’

03-10-2019 | A les 19.00 h
Fundació Joan Brossa, Barcelona

Inauguració de l’exposició temporal ‘Joan Brossa. Poeta de la revolta’, comissariada per Manuel Guerrero i Judith Barnés i coproduïda per El Born CCM i la Fundació Joan Brossa, en el marc de l’Any Joan Brossa.
L’exposició repassa alguns dels esdeveniments polítics, socials i culturals més rellevants del segle XX al nostre país a partir de la poesia de Joan Brossa tot mostrant la contundència amb què el poeta s’expressava mitjançant la paraula i la imatge. A la vegada, el conjunt posa de manifest el fort lligam existent entre el poeta i Barcelona a partir d’una cartografia de la ciutat que recull els espais brossians més emblemàtics. La mostra s’acompanya d’una antologia de poemes escrits en tres idiomes que reivindica el poeta de la paraula que deia: “M’aguanta la paraula que forjo a martellades”.
L’acte comptarà amb una visita guiada a càrrec dels comissaris. En acabar, tindrà lloc el recital poètic ‘Brossa a partir del silenci’ a la sala Moragues a càrrec de Sílvia Bel. L’acompanyaran el cant flamenc de Juan Manuel Galeas, el cajón i la flauta travessera de Fran León i la guitarra de José Santiago.

L’exposició es podrà visitar fins al 2 de febrer del 2020 a l’espai Dalmau d’El Born CCM.

  • Joan Brossa. Poeta de la revolta

    Joan Brossa. Poeta de la revolta