Agenda

Inauguració de l’exposició temporal ‘Joan Brossa, Josep M. Iglésias del Marquet, Guillem Viladot. Poesia concreta, Petite Galerie, Lleida, 1971’

26-02-2021 | A les 18.30 h
Fundació Joan Brossa, Barcelona

Inauguració de l’exposició temporal ‘Joan Brossa, Josep M. Iglésias del Marquet, Guillem Viladot. Poesia concreta, Petite Galerie, Lleida, 1971’ comissariada per Manuel Guerrero, Pau Minguet i Jesús Navarro. La mostra va néixer l’any 2019 en el marc de la celebració de l’Any Joan Brossa i ha itinerat a la Fundació Guillem Viladot (Agramunt) i al Museu Jaume Morera (Lleida).

Ara, en una versió més ampliada, aterrarà a la Fundació Joan Brossa, amb la complicitat de l’Ajuntament de Barcelona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, per reconstruir l’exposició històrica ‘Poesia concreta’ que es va poder veure entre el 23 de gener i el 7 de febrer de 1971 a l’espai d’art alternatiu de Lleida anomenat ‘Petite Galerie de l’Alliance Française’. A més, es comptarà amb una selecció d’obres dels tres creadors que s’emmarquen en la dècada dels anys setanta per tal de contextualitzar totes les facetes d’aquests tres creadors singulars i, a la vegada, documentar el moment precís en què va eclosionar la poesia concreta al nostre país. La mostra es podrà visitar fins al 18 de juliol de 2021.

Més informació AQUÍ

  • Petite Galerie

    Petite Galerie