Agenda

Festival Poesia i +

13-07-2018 | A les 19.00 h
Fundació Palau, Caldes d'Estrac

19.00 h

Marta HUERTAS, Dídac ROCHER, Ester ANDORRÀ, Joan VIGÓ, Meritxell CUCURELLA, i Laia MARTÍNEZ I LÓPEZ Generació [H]original
Generació (H)original és un projecte fotogràfic que precisament va néixer un vespre de juliol de fa uns anys a la Fundació Palau: després d’assistir a un dels recitals del Poesia i +, Marta Huertas i Dídac Rocher van decidir que volien plasmar d’alguna manera tots aquells poetes que per un motiu o un altre estan íntimament lligats a l’(H)original, un espai que durant més de quinze anys ha presentat setmanalment poetes de tots els estils i les generacions.

20.30 h

Maria SEVILLA i Joan MARTÍNEZ ://about:blank @caldetes [b2b live set!]
Més de mig segle més tard, i seduïdes pels misteris del bit i per l’alquímia de la computació, MariaSevilla.txt i JoanMartínez. mp3 ens ofereixen un nou ://capítol:en:blank que, concebut com a espectacle de poesia i de música electrònica i pensat en format b2b (live set!), renovi la necessitat de seguir-se, encara ara, demanant: deixar o no deixar el blanc? La resposta? _en:blank. La fórmula? ://about:blank.

21.30 h

Ovidi 4 Cuidem-nos
Un espectacle amb textos de Pere Quart, Angela Davis, Joseba Sarrionaindia, Marina Garcés, Santiago Alba Rico, Roger Pelàez, Maria Mercè Marçal, Josep Palau i Fabre, Valero Sanmartí, Rafeef Ziadah, Marc Granell, David Caño, Montserrat Roig, David Sarsanedas, Enric Casasses i G. K. Chesterton.

 

Més informació AQUÍ

  • Festival Poesia i +

    Festival Poesia i +