Agenda

Espectacle literari Espais Enllà. Els clàssics de la literatura catalana en un clic

06-10-2018 | A les 20.00 h
Saló noble de l’Hort d’Iglésies, La Selva del Camp

Espais enllà és un espectacle poètic per fer descobrir el Mapa Literari Català, una eina que uneix literatura i paisatge i ens acosta més d’un miler i mig d’espais literaris, creats a partir de la mirada i l’univers creatiu dels nostres grans autors: http://mapaliterari.cat.

El Mapa Literari Català d’Espais Escrits és una aplicació web que permet consultar diferents punts de la geografia mundial amb textos de la literatura catalana associats. Cada localització geogràfica o espai escrit està format per un text relacionat amb el territori i per tota una sèrie de continguts multimèdia que enriqueixen l’experiència de l’usuari: fotografies, manuscrits, vídeos, etc. Completen els espais, unes contextualitzacions que expliquen els vincles d’aquella obra i del seu autor amb el territori. Aquest projecte de cartografia literària va néixer el 2006, va veure la llum el 2010 i des d’aleshores no ha parat de créixer.

Espais Enllà es va estrenar el dia 7 juny de 2018 al MUHBA-Vil·la Joana. És un espectacle de proximitat, que permet escoltar en directe alguns dels textos dels nostres clàssics que formen part del Mapa Literari Català. La lectura, acompanyada de fotografies dels autors i dels paisatges, també es combina amb l’audició de poemes musicats (http://www.musicadepoetes.cat).

Espectacle gratuït i obert a tothom.

  • Espais Enllà

    Espais Enllà