Agenda

‘El cadàver exquisit del teatre català’, performance

08-10-2019 | A les 19.00 h
Fundació Joan Brossa, Barcelona

Presentació del llibre La cadira trencada. Teatre català d’avantguarda de Núria Perpinyà editat per Arola que vol ser, en paraules de l’autora, “una commemoració del nostre teatre més atrevit i experimental”. L’acte forma part de l’Any Joan Brossa ja que el poeta no només és la cara visible del llibre, sinó que en ell s’analitza extensament la seva obra. Al costat de Brossa, Perpinyà reflexiona sobre les obres més trencadores de Sànchez Juan, Pedrolo, Carles Santos, La Fura dels Baus, Roger Bernat, Albert Mestres i Jordi Oriol, entre molts d’altres. La presentació anirà a càrrec de l’autora del llibre i de Vicenç Altaió, president de la Fundació Joan Brossa; de Manuel Guerrero, comissari de l’Any Joan Brossa; i de Mercè Ballespí, de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida.

Aquest acte, que tindrà lloc a la sala Joan Brossa de l’Escenari Joan Brossa, també comptarà amb una vintena llarga de dramaturgs que realitzaran una performance col·lectiva en forma de cadàver exquisit brossià sota la direcció de Jordi Coca.

L’activitat, organitzada amb el suport de l’Escenari Joan Brossa, d’Arola Editors i de la Institució de les Lletres Catalanes, és gratuïta i no cal fer-hi reserva prèvia. Les places són limitades.

  • El cadàver exquisit del teatre català

    El cadàver exquisit del teatre català