XXI Assemblea General de Socis d’Espais Escrits

07-03-2022

XXI Assemblea General de Socis d’Espais Escrits

El 7 de març de 2022 ha tingut lloc la XXI Assemblea General de Socis d’Espais Escrits a la Sala Nicolau d’Olwer de l’Institut d’Estudis Catalans, de Barcelona. 

En el transcurs de l'assemblea s'ha presentat i aprovat la memòria d'activitats i la comptabilitat del 2021, així com el pla de treball i el pressupost del 2022. S'han acceptat els nous socis i s'ha obert un torn de paraules amb els associats per conèixer la seva opinió sobre diversos temes i activitats. L'assemblea ha finalitzat amb la representació de l'espectacle Quatre parets fan una casa. Habitar, crear i morir a través del Mapa Literari Català, a càrrec de Marta Tricuera i Gerard Bidegain.

Els nous autors que han entrat a formar part de la xarxa són: Gabriel Ferrater, des de l'Ajuntament de Reus i l'Ajuntament de Sant Cugat; Miquel de Palol i Carles Rahola, a través de la Fundació Prudenci Bertrana; Joan Triadú, des de la Fundació Flos i Calcat; Carles Salvador, representat per la Fundació Carles Salvador; Domènc Perramon, des de l'Ajuntament d'Arenys de Munt; el Rector de Vallfogona, des de l'Ajuntament de Vallfogona de Riucorb, i Joaquim Bauxell, des de la Biblioteca d'Anglès.