Més avantatges per als Amics d'Espais Escrits

08-03-2022

Més avantatges per als Amics d'Espais Escrits

Fa anys vam posar en marxa el carnet d'Amic/ Amiga d'Espais Escris que, d'una manera gratuïta, implicava formar part d’una comunitat que vetlla per mantenir viva la memòria dels nostres clàssics rebent informació de les activitats literàries de primera mà, així com obtenir avantatges i descomptes permanents que podeu consultar aquí.

Ara fem un pas més i en aquesta campanya per revifar la figura de l'Amic us oferim sorpreses mensuals en forma de descomptes o bé gratuïtat. Només cal tenir el carnet, descarregable aquí.
 

· El 5 de març la Fundació Josep Pla, amb motiu del 125è aniversari del naixement de l'escriptor, us proposa un passeig vora mar: Ruta Josep Pla a Calella de Palafrugell. Gratuïta per als Amics d'Espais Escrits +

· Durant el mes d'abril serà la Casa Museu Àngel Guimerà qui oferirà un descompte 2x1 per la visita a la Casa Museu Àngel Guimerà. Més informació AQUÍ.

· Al mes de maig la Fundació Rafael Masó oferirà descomptes durant tot el mes per la visita guiada a la Casa Masó.

· Al mes de juny els Museus de Mequinensa que inclou el Museu de la Història de Mequinensa, l'Espai Moncada i el Museu de la Mina de Mequinensa proposarà una visita guiada amb entrada reduïda durant tot el mes.

· I el dia 3 d'agost la Fundació Jacint Verdaguer proposa una ruta literària Verdaguer a Folgueroles, amb esmorzar de coca a la Casa Museu. Gratuïta per als Amic d'Espais Escrits.


Continuarà...