Entrada reduïda als Museus de Mequinensa

24-06-2022

Museu Mequinensa

Durant el mes de juny, i continuant amb la campanya per donar a conèixer la figura de l'AMIC, els Museus de Mequinensa ens proposen una visita guiada amb entrada reduïda a l'Espai Jesús Moncada, al Museu de la Mina i al Museu d'Història de Mequinensa. Cal ensenyar el carnet d'Espais Escrits descarregable AQUÍ i reservar la visita tal com s'indica a continuació.

Un viatge per la literatura de Jesús Moncada comença amb un petit pas a Mequinensa. Una població situada a la vora de les aigües de tres rius que han marcat la seva història mil•lenària. L''Espai Moncada, emmarcat dins del Museu de la Història de Mequinensa, permet recórrer el llegat de l'escriptor mequinensà més universal, Jesús Moncada.

Els Museus de Mequinensa, porten al visitant també a conèixer les profunditats de la Terra. El Museu de la Mina és una mina de carbó de més de 1000 metres de recorregut totalment accessible on es pot conèixer de primera mà el dur treball dels miners. Per la seva banda, el Museu de la Història de Mequinensa permet recórrer un viatge apassionant seguint el curs dels rius des dels primers assentaments humans fins a l'actual i moderna Mequinensa, passant per la memòria col·lectiva del desaparegut Poble Vell. La figura de Jesús Moncada té un espai integrat dins del propi museu, on es pot conèixer en profunditat el seu llegat literari, pictòric i fotogràfic.

Cal reserva prèvia a través del web www.museosdemequinenza.com/ca/reserva-tu-visita o bé un correu electrònic a info@museosdemequinenza.com, ja que les visites són guiades i tenen un aforament limitat. Els torns de visita són els dissabtes a les 10.00. 12.00, 16.00 i 18.00 hores, i diumenge a les 10.00 i 12.00 hores.