Dinamització d'obres de clàssics catalans per a conductors de clubs de lectura

18-10-2021

	Dinamització d'obres de clàssics catalans per a conductors de clubs de lectura

Aques mes d'octubre hem iniciat un nou projecte amb el Servei General de Biblioteques, el de dinamitzar obres de clàssics catalans per a conductors de clubs de lectura. Dins la mateixa sessió hi ha una primera part, més teòrica, on es donen eines i recursos per a dinamitzar un club de lectura. I a la segona part, més pràctica, té lloc la pròpia dinamització del club i els conductors en són els participants.

Els bibliotecaris de les comarques gironines van escollir Solitud, de Caterina Albert. En vam parlar el dia 5 d'octubre guiats per Anna Casas.
Amb els conductors dels clubs de lectura de les comarques de Lleida vam parlar de Testament a Praga de Teresa Pàmies, acompanyats per Neus Real. Va ser el dia 7 d'octubre.
En la tercera formació dedicada a conductors de clubs de lectura, amb els bibliotecaris de Tarragona, vam conversar sobre Feliçment, jo sóc una dona de M. Aurèlia Capmany, amb l'ajuda de Neus Real. El 15 d'octubre.
El 22 d'octubre amb els conductors dels clubs de lectura de les Terres de l'Ebre parlarem sobre Aloma, de Mercè Rodoreda, guiats per Neus Real.
El projecte finalitzarà el dia 26 d'octubre amb el club de lectura dedicat a Joc brut, de Manuel de Pedrolo. Serà amb els conductors de clubs de lectura de la província de Barcelona i ens hi acompanyarà Anna Maria Villalonga.