Descompte 2 x 1 per a la visita a la Casa Museu Àngel Guimerà, durant el mes d'abril

01-04-2022

Descompte 2 x 1 per a la visita a la Casa Museu Àngel Guimerà

Durant el mes d'abril, i continuant amb la campanya per revifar la figura de l'AMIC, la Casa Museu Àngel Guimerà ofereix descomptes 2 x 1 per a la visita a la Casa Museu Àngel Guimerà. Només cal ensenyar el carnet d'Espais Escrits descarregable AQUÍ.


La Casa Museu Àngel Guimerà, coneguda actualment com Cal Guimerà, era coneguda antigament amb el nom de Cal Ximet. Aquesta casa pairal de la família Guimerà, adquirida pel besavi del poeta i dramaturg l’any 1778, pertany a l’Ajuntament del Vendrell des del 1973, moment en què va ser cedida pels hereus d’Àngel Guimerà perquè fos oberta al públic.

L’any 2010 es va tancar temporalment per a una remodelació, tant des del punt de vista estructural, com museogràfic. El 19 d’abril de 2015 es va obrir de nou al públic una primera fase del museu que permet visitar dues de les 4 plantes que ha de tenir l’equipament cultural en un futur. La planta baixa i la primera planta, juntament amb una sala nova adjunta que forma part de l’ampliació del museu, permeten fer un recorregut per la vida i l’obra del dramaturg, un dels màxims exponents de la Renaixença de les lletres catalanes a finals del segle xix, amb una nova visió fruit de l’estudi actualitzat del personatge.

Més informció a https://museus.elvendrell.net/casa-museu-angel-guimera/el-museu/