Altres propostes per celebrar Sant Jordi

16-04-2020

Sant Jordi

A més de l'activitat que fem com a xarxa, altres centres literaris organitzen el seu propi Sant Jordi:

El Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes proposa, a partir del dia 23 d'abril a les 5h de la tarda, fer una lectura compartida a través d'un poema o prosa de creació pròpia o d'altres autories. La connexió serà a través de l'aplicació ZOOM i serà emès en directe pel Facebook de la Masia d'en Cabanyes. L'acte serà conduit i moderat per la periodista Laura Marín.

Els Museus de Sitges han organitzat dues activitats. D'una banda, la Marató de lectura on han escollit l'obra Oracions de Santiago Rusiñol. A través de la pàgina web els participants que realitzin inscripció rebran un fragment de l'obra d'Oracions que hauran de gravar i reenviar. De totes les lectures se'n crearà un únic vídeo. D'altra banda, hi ha el Concurs de relats creatius. Els participants hauran d’escollir una obra dels museus dintre de la nostra APP, a l’apartat del web Top 10 o a Google Arts & Culture. Un cop escollida s’han d’inventar una història relacionada amb els personatges que apareixen en el quadre.

La Fundació Josep Pla us convida a participar en la Lectura Continuada de Josep Pla 2020. Més informació AQUÍ.

L'Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalana (APELLC) ens proposa sumar-nos a la iniciativa del Camp de Tarragona amb l'etiqueta @laveuemfrisa10anys. En podeu conèixer tots els detalls en el següent enllaç AQUÍ.


I recordeu que des d'Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català proposem enregistrar un vídeo curt, d'entre 20 i 30 segons, llegint un fragment d'un dels autor clàssics de la literatura catalana i penjar-lo a les xarxes socials amb l'etiqueta #PatrimoniLiterariACasa i #EspaisEscrits. Tota la informació AQUÍ.