D'ara a demà

D'ara a demà

D’ara a demà, ens planteja el tema de la llibertat de la dona a poder decidir sobre la seva persona: el dret a la pròpia vida, al sexe sense matrimoni, a l’avortament…, llibertat esclafada per la societat, per l’estat i per l’església.

Pedrolo a les seves últimes obres, les referències a la realitat directa, immediata, es feren més explícites. En aquesta obra fa una nova crítica contra la moral burgesa, concretada en el tema de l’avortament.

Ens parla de la llibertat d’expressió, allò que és la vida diària per alguns estaments privilegiats: el principi de la contradicció, l’ordre i la mesura, cadascú segons el seu braç.

In-Fusió Teatre ha volgut posar en escena aquesta obra perquè els processos de producció literària i artística, en general, són inseparables de l’espai social i s’ha disposat a trencat el silenci, d’aquest autor, en els escenaris catalans.

L’autor situa l’obra en un temps on la pràctica de l’avortament estava penat, però creiem que encara, avui dia, malgrat sembli que s’ha assolit l’alliberament de la dona, és vigent fer-nos aquestes reflexions.

El nostre projecte va dirigit a un públic amb inquietuds, que li agradi pensar i reflexionar, que es puguin endinsar en la problemàtica que els hi presentem.

Per més informació: Fundació Manuel de Pedrolo