El patrimoni literari, un recurs educatiu. Mòdul 7

Girona

Els curs de formació que us proposem neix amb la idea de presentar els diversos centres literaris com a eina i recurs per acostar els autors i la literatura a l’ensenyament. És possible gràcies a un acord entre l'Institut de Diències de l'Educació Josep Pallach de la Universitat de Girona i Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català, i els socis de les comarques de Girona que integren la xarxa: la Fundació Josep Pla, la Fundació Rafel Masó, la Càtedra M. Àngels Anglada- Carles Fages de Climent de l'UdG, l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, la Biblioteca Municipal Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners i l'Editorial Gavarres.

Programa:

Dissabte, 19 d’octubre a la Casa Masó. C. de Ballesteries, 29. Girona
· 10.00 h Benvinguda
· 10.15 h Presentació de l’espectacle poètic Espais Enllà. La literatura catalana en un clic, a càrrec de Gemma Sangerman, actriu
. 11.00 h “El Mapa Literari Català com a recurs educatiu”, a càrrec de Cèlia Nolla, docent
· 12.00 h Visita a la Casa Masó. A càrrec de Rosa Maria Gil (Fundació Rafael Masó)

Dissabte i diumenge, 9 i 10 de novembre A escollir una de les dues rutes:
· Dissabte 9 a les 10.00 h als Jardins de Cap Roig Ruta Josep Pla a Cap Roig, a càrrec de Mireia Xarau (Fundació Josep Pla)
· Diumenge a les 09.00 h a Quart Ruta Miquel Pairolí a Quart, a càrrec d’Àngel Madrià (Editorial Gavarres)

Dissabte, 16 de novembre A escollir una de les dues rutes:
· 10.00 h davant l’església de Romanyà Ruta Rodoreda a Romanyà, a càrrec de Núria Bazaga (Ajuntament de Santa Cristina d’Aro)
· 10.00 h a l’Observatori Senillosa (Mas Matà, Parc dels Aiguamolls de l’Empordà) Ruta Les closes de Maria Àngels Anglada, a càrrec d’Anna Perera Roura (Càtedra Patrimoni literari UdG)

Dissabte, 23 de novembre A escollir una de les dues rutes:
· 10.00 h al Parc de la Font de Vilabertran Ruta literària Vilabertran, a càrrec de Francesc Montero (Càtedra Patrimoni literari UdG)
· 10.00 h a la Biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners Ruta literària Joan Vinyoli a Santa Coloma de Farners (Biblioteca de Santa Coloma de Farners)

El curs es durà a terme entre octubre i novembre de 2019. És reconegut com a activitat de formació permanent i cal assistir a un mínim del 80% de les hores presencials i elaborar una proposta dinàmica. Consta de 15 hores.

Data

19-10-2019

Horari

De 10 a 13.00 h

Lloc

Centres patrimonials de les comarques de Girona

Preu

30 €

Inscripcions

ICE Josep Pallach UdG