Agenda

Viure els capvespres d’estiu a la Masia d’en Cabanyes: arquitectura neoclàssica i jardins romàntics, amb copa de cava

30-08-2019 | A les 20.00 h
Masia d'en Cabanyes, Vilanova i la Geltrú

El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes – Masia d’en Cabanyes obre les seves portes durant les tardes de finals de juliol i agost, i proposa gaudir dels capvespres i les postes de sol als jardins romàntics i a la porxada, prenent una copa de cava de quilòmetre zero, produït pel Celler de Viticultors de del Garraf.

Es proposa també un viatge en el temps a través de la història, l’art i la vida quotidiana dels Cabanyes i el seu llegat, la nissaga vilanovina que va marcar la història del Romanticisme a Catalunya i que va fer construir la Masia com a lloc d’estiueig. Un  palau neoclàssic a les afores de la ciutat de Vilanova i la Geltrú des d’on s’albira la llunyania del mar i es conviu amb el verd del bosquet.

Els Capvespres a la Masia d’en Cabanyes s’inicien a les 8 del vespre, amb visita a la casa-museu, i es prologuen fins a les 10 de la nit amb les gandules, el cava i refresc pels infants, sota els arbres i porxades. Les dates programades per enguany són: 26 de juliol, i l’1, 9, 16, 23 i 30 d’agost.

Per a participar-hi, cal fer inscripció prèvia enviant un correu a info@arccultural.cat o trucant al  telèfon 639 868 491. El preu de l’activitat es de 7 € per adults, i gratuït per infants fins a 14 anys.

  • Viure els capvespres d’estiu a la Masia d’en Cabanyes