Agenda

"Vicent Andrés Estellés: De la imatge a la paraula, de la paraula a la imatge".Fi de l'exposició

13-04-2018 | De 8.00 a 21.00 h
Casa de Cultura de Burjassot

A partir del pròxim 20 de març i fins al 13 d’abril (dia dels premis Vicent Andrés Estellés), es podrà visitar l’exposició Vicent Andrés Estellés: De la imatge a la paraula, de la paraula a la imatge, a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura de Burjassot.

A l’exposició es recull part del llegat artístic del poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés. S’hi podran contemplar obres tan importants com els manuscrits o els mecanuscrits originals de part del Mural del País Valencià (Homenatge a Teulada, Llibre del Puig o Retaule del Centenar de la ploma) i edicions especials de col·leccionista, en les quals va participar, com Homenatge a Picasso, Document de Morella o Dues lletres per al bolero de l’Alcúdia, entre d’altres.  A més a més, podrem veure gravats i aiguaforts originals de grans artistes com Manuel Boix, Manuel Alfaro, Joan Verdú o Antoni Miró, que van il·lustrar gran part de l’obra poètica estellesiana.

El nostre poeta no només es va sentir interessat per l’art, el seu Mural poètic s’inspira en les obres pictòriques dels murals dels mexicans Diego Rivera i David Alfaro Siqueiros o en el clam col·lectiu del Guernica de Picasso, sinó que a més, la seua obra va servir d’inspiració per a grans artistes, que van plasmar a través del seu pinzell i dels seus gravats tota aquesta força creativa.

Per primera vegada a Burjassot, podrem gaudir d’aquesta exposició única i especial. La mostra es podrà visitar des del dia 20 de març fins al 13 d’abril en l’horari habitual de la Casa de Cultura: de dilluns a divendres, de 8.00 h a 21.00 h.

Més informació al web: www.burjassot.org/aviva, www.burjassot.org/25vae/, a l’a/e d’Aviva Burjassot aviva@ayto-burjassot.es o al telèfon 666 46 92 73.

  • Estellés: 25 anys sense el poeta

    Estellés: 25 anys sense el poeta