Agenda

Taller familiar de construcció i pintura: els titelles

11-03-2023 | A les 11.00 h
Escola Pia (Sant Isidre, 19), Sitges

Dissabte 11 de març
Hora: 11h
Lloc: Escola Pia (entrada per Sant Isidre, 19)

Activitat gratuïta adreçada a la canalla de 5 a 10 anys de totes les escoles de la vila.
Amb reserva prèvia a: sitges.escolapia.cat

Més info: 93 894 95 34 (Escola Pia) / 93 894 03 64 (Museus de Sitges)

Hi ha titelles de guant, de fil, de marioneta, de tija, de dit… Tots donen vida a personatges diferents a través dels moviments de les mans i la creativitat de les figures.

En aquest taller farem un titella articulable. A partir d’una plantilla en forma de ninot, retallarem, dibuixarem i li donarem vida per interpretar diferents moviments. Per fer-ho, ens inspirarem en la col·lecció de nines i joguines de Lola Anglada del Museu Romàntic, que protagonitza els tallers familiars d’aquest curs programats a l’Escola Pia.

Aquest taller forma part del programa educatiu organitzat per l’Escola Pia i la seva Associació de Famílies d’Alumnes, amb la col·laboració de Museus de Sitges, per oferir als alumnes de 5 a 10 anys de tots els centres educatius de Sitges activitats per apropar-se al patrimoni de Sitges. Les sessions són de caràcter gratuït, amb reserva prèvia, i permeten als infants –així com als seus pares i mares– conèixer els artistes de les col·leccions del Cau Ferrat, el Museu de Maricel, el Palau de Maricel i la Fundació Stämpfli.