Agenda

Taller poètic: del concepte al poema i del poema a l'acció videogràfica

20-05-2023 | A les 11.00 h
La Pahissa del Marquet. Arts-Lletres-Natura. El Marquet de Les Roques, Sant Llorenç Savall

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) promou per segon any consecutiu espais per a la poesia hibridada. Es tracta d'un programa que proposa sis tallers de creació amb micro obert en diferents territoris del Principat durant la primavera.

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Taller: del concepte al poema i del poema a l'acció videogràfica
Serà dissabte 20 de maig a La Pahissa del Marquet amb Adolf Alcañiz i Ester Xargay. A les 11 h es farà el taller i de 13 a 14 h el micro obert.
El taller proposa un exercici d'observació del pensament contemporani, resseguint la història de les idees estètiques i les tècniques que aboquen a l'experimentació literària i artística que incorporen el llegat de les avantguardes i els pòsits i despropòsits de Fluxus. S'hi observarà la relació de l'escriptura amb l'art, l'acció artística, el cinema experimental i la videocreació. Comptarà amb una formació d'edició de vídeo amb mòbil des de la preproducció fins a la postproducció d'imatges (recerca de referències visuals, guió, planificació, enquadrament, plànols, angles, moviments de càmera i configuració del mòbil en les seves funcions bàsiques).

  • Taller poètic: del concepte al poema i del poema a l'acció videogràfica

    Taller poètic: del concepte al poema i del poema a l'acció videogràfica