Agenda

SEC EN SEC Jordi Rocosa

01-05-2023 | A les 10.30 h
Plaça del Pou, Agramunt

SEC EN SEC
Un projecte de Jordi Rocosa
Del 15 d'abril al 3 de juny a Lo Pardal

La sequera ferotge ha obert nous espais de transit terrestre abans colgats per aigua. Pantans, rius, canals i pous cada dia s’allunyen més de la seva condició líquida. El llim s’ha clivellat, els còdols es torren sota el sol i les fustes dels arbres amagats sota els embassaments han deixat de surar. Troncs de pollancres vinguts des de les lleres desolades i seques del pantà de Rialb omplen Lo Pardal com un cul de sac col·lapsat de brossa.

Sec en sec no és una exposició. És més aviat un obrador: Un taller obert on l’artista Jordi Rocosa confecciona cadires amb aquests troncs de pantà. Troncs que passen set i enyoren l’aigua esdevenen objectes de repòs, de descans i d’espera tot desitjant que la sequera s’acabi.

I per avivar el desig: l’acció. El proper 1 de maig aquestes cadires confeccionades a Lo Pardal es traslladaran en seguici popular, en rua festiva, a les 10.30 h de la Plaça del Pou fins al Parc de Riella per col·locar-se a la llera del Riu Sió, l’artèria aquàtica de la capital de la ribera coincidint amb la Lliriada, un projecte de la companyia Teatredetics.

  • SEC EN SEC Jordi Rocosa

    SEC EN SEC Jordi Rocosa