Agenda

S’obren les bases del 17è Premi de Narrativa de Ciència-Ficció Manuel de Pedrolo Ciutat de Mataró

28-08-2017 - 28-09-2018 | -
Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Les bases per a la 17a edició del Premi de Narrativa de Ciència-Ficció, Manuel de Pedrolo, Ciutat de Mataró s’han obert. El premi, organitzat per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, la Societat Catalana de Ciència-Ficció i la Xarxa de Biblioteques de Mataró, augmenta la dotació econòmica fins a 3.000 € per a l’obra guanyadora.L'ampliació respecte l'any passat és de 500 €.

Al premi hi poden participar majors de 16 anys que no hagin resultat guanyadors de les darreres quatre edicions. La temàtica, sempre lligada a la ciència-ficció, és lliure i el relat ha de tenir una extensió d’entre 150 i 200 pàgines.

Els treballs s’han de presentar a les oficines de la Direcció de Cultura del 21 al 25 de maig del 2018. El jurat està format per membres de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia, un representant de l’editorial Pagès Editors i membres del grup organitzador de les Trobades de Ciència-Ficció de Mataró. El veredicte es donarà a conèixer abans del 28 de setembre del 2018.

El premi a l’obra guanyadora inclou una tirada inicial de 1.500 exemplars, que formaran part de la col•lecció de Ciència - Ficció de Pagès Editors.

Bases del concurs literari

  • Bases

    Bases