Agenda

Ruta Verdaguer per a docents

05-08-2021 | A les 10.00 h
Casa Museu Verdaguer. Carrer Major, 7. Folgueroles

Verdaguer és un dels autors cabdals de la literatura catalana, que com d'altres autors clàssics, té una modesta presència a les aules. Com s'ensenya? De quins recursos disposem? Ens apropem al personatge, recorrem els carrers de Folgueroles i entrem en debat. Ruta adreçada a personal docent de primària i secundària. 

La ruta s'emmarca dins el projecte Públics digitals de la Casa Museu Verdaguer on busquem músics, docent i joves estudiants de filologia per participar a les rutes/taller: 'Verdaguer i la música', 'Verdaguer per a docents' i 'Verdaguer i la filologia'. Cada ruta consta de visita i d'un breu debat, on volem conèixer quins són els vostres interessos digitals. No cal ser expert en internet ni en Verdaguer però sí tenir interès en els dos temes. Us hi animeu?!
Imprescindible inscripció prèvia: info@verdaguer.cat Places  limitades.

Visita guiada
Preu: 5 €

Els mesos de juliol i agost la Casa Museu és oberta cada dia de dimarts a diumenge de 10 a 14h, inclosos els dies festius. També els dissabtes de 17 a 19h. Es pot fer reserva de qualsevol de les rutes per a petits grups fora de l'horari habitual.