Agenda

Redescobrir Pedrolo

21-10-2018 | A les 16.30 h
Cervera

A les 13 h. a la Casa Dalmases (C/Major, 87). Cervera. REDESCOBRIR PEDROLO – TRADUCTOR. La traducció ha estat una part crucial de la construcció de l'imaginari pedrolià, tant pels noms que va descobrir al català –Faulkner, Dos Passos, Kerouac...– com per l'equip de traductors amb els quals treballava – Maria Aurèlia Capmany, Ramon Folch i Camarasa, Joaquim Carbó, Maurici Serrahima...– Amb la participació d'Alba Pijuan Vallverdú, estudiosa de les traduccions de Pedrolo i Joaquim Carbó, escriptor.

A les 16.30  al Celler dels Encants del Llibre, REDESCOBRIR PEDROLO - TALLER D'ESCRIPTURA. Lectura del conte: "El Principi de Tot", a càrrec de Dolors Pont i Canosa i taller de Poesia visual, adreçat al públic en general i focalitzat en l’obra de Pedrolo, a càrrec de l’artista Normar Guixé (1,5 h)

A les 17.30 a la Casa Dalmases (C/Major, 87). Cervera.   REDESCOBRIR PEDROLO - L'ARTICULISTA. Una taula per aprofundir en l'escriptor connectat amb la seva realitat, en una època que no és gens estranya. Amb les presentacions de:
"Tocats pel foc" i "Hem posat les mans a la crònica" - Editoral Tigre de Paper,presentat per Marc Garcés.

A les 18.30 a la Casa Razquin (C/Major). Cervera. REDESCOBRIR PEDROLO - EL POETA
UNIVERS POÈTIC. Espectacle que fa un recorregut per l'obra poètica de Pedrolo amb una selecció que és un reflex de la condició humana: la mort, la llibertat i el sexe.  Xavier Hidalgo s'acompanya amb la música per a piano de Frederic Mompou i Edith Piaf interpretada per Jordi Castellà i s'il·lustra amb la poesia. visual de Pedrolo tractada per Marc Castellà
Preu: 5 €. Aforament limitat. Venda anticipada d'entrades a www.cerverapaeria.cat

  • Cartell

    Cartell