Agenda

Presentació del Premi Carles Hac Mor

14-07-2021 | A les 18.30 h
Fundació Joan Brossa, Barcelona

Acte de lliurament paraparèmic del 4rt i 5è antipremi Carles Hac Mor a plaquettes d’escriptura subversiva, a càrrec dels membres del jurat: Anna Gual, Jordi Marrugat i Ester Xargay. Premi convocat i organitzat per l’Ajuntament de Juneda.

L’Hacte consistirà en el lliurament dels Premis, a Maria Sevilla guanyadora de l’edició de 2020 amb l’obra If true: false else: true  i a Eduard Escoffet, guanyador de l’edició de 2021 amb l’obra Plançó, amb la presentació de les plaquettes corresponents, publicades per l’Editorial Fonoll.

I, a continuació, per fer palès la qualitat experimental i subversiva de molts dels treballs presentats en aquesta convocatòria destinada a obres no convencionals, l’Hacte es convertirà en un contuberni hacmorià, una trobada, en la qual els autors llegiran un tast de l’obra i exposaran llurs reflexions al respecte. Així mateix, intervindran: Sergi Ariaca amb L’equilibri del re-motGeorgina Castillo Garcia amb Amdiuan roc, Joan Maria Minguet Batllori amb La infecció purulenta que regalimarà per la crosta corsecadaÒscar Palazon amb EufoniaRicard Ripoll amb Els replecs del capteniment dels peixosPau Rodríguez Sànchez-Campos amb Illa del guacamai, i Antonio Selvaggi amb Vita- è.