Agenda

Presentació de l'itinerari literari 'L'alt Fluvià'

03-11-2018 | A les 12.00 h
Can Trona - Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas

L’itinerari literari L’alt Fluvià presenta un recorregut pel curs del Fluvià en la seva part alta, la garrotxina. Constituït per setze punts situats en diferents indrets de la comarca, l’itinerari L’alt Fluvià recopila un conjunt de textos literaris que tracten sobre el riu i que fan explícita la seva importància en tant que part fonamental del paisatge de la Garrotxa. D’aquesta manera, literatura i natura es donen de la mà per conèixer indrets propers al riu a través de les obres de diversos escriptors, que a partir de la seva escriptura permeten a lectors i visitants descobrir altres vessants de l’entorn proper al Fluvià, o redescobrir-los a partir d’una nova mirada.

L’itinerari L’alt Fluvià constitueix el número 20 de la col·lecció “Itineraris literaris autoguiats” que edita la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona. La publicació de l’itinerari ha estat possible gràcies a la col·laboració amb el Campus Patrimoni Cultural i Natural de la UdG i amb Can Trona, Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas de l'Ajuntament de la Vall d'en Bas. La presentació, el guió i la selecció de textos de l’itinerari L’alt Fluvià han anat a càrrec de Margarida Casacuberta, Anna Perera Roura i Ester Cantallops.

La presentació de l'itinerari L'alt Fluvià tindrà lloc el proper dissabte 3 de novembre, a les 12.00 hores, a Can Trona, Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas. Comptarà amb la participació de: 
• Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas 
• Margarida Casacuberta, curadora de l’itinerari 
 Josep Vila, director del Campus Patrimoni Cultural i Natural de la Universitat de Girona 
• Mariàngela Vilallonga, directora de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona.